[Comunicat] L’associació Biciutat inicia una campanya de recollida de fons per a les seves activitats

  • Biciutat de Mallorca inicia una campanya per dotar-se d’un mínim de fons per continuar amb les seves activitats: cartells, pancartes, manteniment web, subscripció a plataforma ConBici.
  • A l’Assemblea de Socis celebrada el novembre de 2013 s’acordà que la condició de soci continuàs sient gratuïta i que les aportacions es fessin segons la voluntat i possiblitats dels nostres simpatitzants.

El projecte de BICIUTAT va néixer de la necessitat de dotar d’un instrument associatiu sense ànim de lucre a l’activisme ciclista de la ciutat de Palma. Des del mateix moment de la nostra constitució com associació hem desenvolupat un caramull d’activitats: bicicletades – “Massa Crítica”, intervencions en els Plens de l’Ajuntament de Palma, tallers formatius, xerrades, rutes culturals, accions reivindicatives, etc.

Com associació ens nodrim del treball voluntari dels membres que hi participam, tant de forma contiuada a través de la “Permanent” de l’associació, com a partir de col·laboracions puntuals.

No obstant això, també hi ha una mínima infraestructura que és necessari mantenir com puguin ser el domini del nostre web, compra de material per a pancartes, quota anual per adscripció a la plataforma estatal “ConBici”, etc. Tot plegat ens obliga a haver de disposar d’uns fons mínims per poder dur afrontar aquests pagaments i poder emprendre noves accions.

A la I Assemblea de Socis, celebrada el passat 27 de novembre de 2013, s’acordà per unanimitat no establir cap mena de quota per als socis. No obstant això, i per tal de dotar de fons a l’associació, s’aprovà l’obertura d’un compte corrent a una entitat d’estalvi ètic amb la finalitat de poder recaptar les donacions voluntàries dels nostres socis i simpatitzants.

És per tots aquests motius que desitjam encoratjar-te a participar, en la mesura de les teves possibilitats (no hem volgut fixar un mínim ni un màxim), en el manteniment de l’associació mitjançant el teu granet d’arena. D’aquesta manera, si desitges fer-nos arribar el teu donatiu pots fer-ho de la següent manera:

– Ingrés o transferència en el següent compte corrent de Caixa de Colonya (oficina Av. Comte Sallent, 9, Palma):

ES93-2056-0004-4641-0200-7248

Formats alternatius: ES9320560004464102007248  o bé   ES93 2056 0004 4641 0200 7248

En el moment de fer l’operació caldrà que indiquis el següent a l’apartat de “concepte”: DONATIU + EL TEU NOM I LLINATGES

Les dades fiscals de l’associació són:

Biciutat de Mallorca. C/ Can Oliva, 10 – 3r 1a. 07003 Palma (Illes Balears). NIF G-57.776.643

– Lliurament en efectiu de la teva donació a qualsevol membre de la Permanent de l’associació. Aquest ho trametrà al tresorer de Biciutat el qual farà l’ingrés en el compte corrent amb indicació del teu nom i llinatges.

Moltes gràcies per la teva atenció i per ajudar-nos a mantenir viu el projecte de BICIUTAT.  Salut i bici !!

Antoni Cànaves
President de BICIUTAT DE MALLORCA

Anuncis

Quant a BICIUTAT DE MALLORCA

Associació en defensa de la mobilitat sostenible a peu, transport públic, i en particular BICICLETA.
Aquesta entrada s'ha publicat en Àrea socis, Comunicats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s